Tallinna linnavolikogu võttis vastu teise positiivse lisaeelarve

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna kesklinn
Tallinna kesklinn Foto: Peeter Langovits

Tallinna Linnavolikogu võttis eilsel istungil vastu 2015. aasta teise positiivse lisaeelarve. 

Kell 22.46 toimunud teise positiivse lisaeelarve hääletusel andis 43 linnavoliniku poolt- ning 3 linnavoliniku oma vastuhääle.

Abilinnapea linnapea ülesannetes Taavi Aas märkis, et teine lisaeelarve toob kõige enam rõõmu haridusvaldkonna töötajatele. «Lasteaedade juhtide, õpetajate ja õpetaja abide palgaalammäärad tõusevad 12,5 protsenti. Sama suur palgaalammäära kasv tuleb ka teiste haridusasutuste juhtidele ja pedagoogidele. Lisaks tõuseb noorsootöötajate töötasu alammäär 15 protsenti,» ütles Aas.

Lisaks tehakse investeerimistegevuse eelarves nii investeeringuobjektide vahelisi kui ka kulude ja investeeringute vahelisi ümberpaigutusi, mille tulemusena kasvab 2015. aastaks kavandatud investeeringute maht kokku ca 1,8 miljoni euro võrra. 

Teise positiivse lisaeelarve vastuvõtmisega suureneb linna eelarve sissetulekute ja väljaminekute maht enam kui nelja miljoni euro võrra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles