Eenmaa rekordilistest parkimistasudest: mullu läks see linnavalitsuse töötajate palkadeks

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni esimees Ivi Eenmaa.
Tallinna linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni esimees Ivi Eenmaa. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni esimees Ivi Eenmaa leidis, et Euroopa ühed kallimad parkimistasud Tallinna linnas muutuvad inimestele juba karistuseks ja märkis, et kuigi ta ei tea, kuhu käesolevast kuni 60-protsendilisest hinnatõusust saadav raha kavatsetakse panna, siis näiteks mullu tõsteti linnavalitsuse töötajatel selle eest palku.

«Eelmine aasta, kui ka tõsteti, siis tuletan meelde, see toimus ööpimeduses ja nendest parkimisrahadest tõsteti pärast linnavalitsuse töötajate palka,» rääkis Eenmaa ETV saates «Ringvaade», vahendas ERRi uudisteportaal.

Ta tõi siiski positiivsena välja, et seekord on erinevalt eelmisest aastast, mil parkimistasu samuti tõsteti, inimesi sellest vähemalt viisakalt mõni aeg ette teavitatud.

Eenmaa rõhutas, et tal pole parkimistasude vastu midagi ning parkimiskorraldus peab tõepoolest igas linnas olema, kuid see, kuidas Tallinna linnas parkimishindu on tõstetud ja et isegi südaöösel peab pea kõikjal parkimise eest maksma, muutub reformierakondlase arvates inimestele juba karistuseks.

Parkimistasud tulevad arutlusele Tallinna linnavolikogu järgmisel istungil, mil esimesele lugemisele läheb Tallinna linna uus eelarve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles