Linnavolikogu kiitis heaks Tallinna haigla rajamise kava

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegused linna keskhaiglad Ida-Tallinna keskhaigla ja AS Lääne-Tallinna keskhaigla peaksid ühinema uueks haiglaks – Tallinna Haiglaks.
Praegused linna keskhaiglad Ida-Tallinna keskhaigla ja AS Lääne-Tallinna keskhaigla peaksid ühinema uueks haiglaks – Tallinna Haiglaks. Foto: Andres Haabu / Postimees

Tallinna linnavolikogu kiitis tänasel istungil heaks otsuse eelnõu, mille kohaselt peab linnavalitsus järgmise aasta teise kvartali jooksul esitama linnavolikogule Tallinna haigla rajamise kava ja ühtlasi algatama haigla detailplaneeringu aadressil Narva mnt 129.

Otsuse seletuskirja järgi ühinevad praegused linna keskhaiglad Ida-Tallinna keskhaigla ja Lääne-Tallinna keskhaigla uueks haiglaks – Tallinna haiglaks.

Uue haigla eesmärgiks on luua uus kvaliteet arstiabi osutamisel ja kättesaadavuse parandamisel nii Tallinnas kui ka kogu Põhja-Eestis, teatas linnavolikogu.

Haigla ravivoodite arv peaks ulatuma 700 voodikohani, samuti peaks oluliselt suurenema päevaravi võimalused.

Otsuse poolt hääletas 58 linnavolikogu liiget, erapooletuks jäi kolm volinikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles