Leemets: Sihtasutus Tuleviku Tallinn on hämar skeemitamine

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ants Leemets Tallinna linnavolikogu saalis.
Ants Leemets Tallinna linnavolikogu saalis. Foto: Peeter Langovits

Tallinna Linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni esimehe Ants Leemetsa hinnangul on Ühistupanga Asutamise Sihtasutuse ümbernimetamine Tuleviku Tallinna Sihtasutuseks hämar skeemitamine. 

Tallinna Linnavalitsus nimetas olemasoleva sihtasutuse ringi ning lisas selle põhikirja tegevustena juurde ka haigla loomise. «Miks ei saa haigla loomisega hakkama linnavalitsus ja ta vajab selleks sihtasutust? Tundub, et tegemist on üsna segadusttekitava muudatusega,» sõnas Leemets. 

Reformierakonna fraktsiooni esimehe hinnangul on loodud sihtasutuse ümbernimetamine pelgalt paberil ilusa suure linna ehitamine. Tallinna Linnavalitsus on Ühistupanka loonud juba rohkem kui aasta ja tulemuseks on vaid lisaraha eraldamine. Skeemitamine sihtasutustega viitab asjaolule, et sihtasutust vajatakse millegi muu jaoks kui ametlikult kuulutatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles