Talvise parkimiskorralduse aeg vanalinnas lüheneb kahe nädala võrra

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talvine parkimine vanalinnas.
Talvine parkimine vanalinnas. Foto: Peeter Langovits

Tulles vastu Tallinna vanalinna elanike soovidele, otsustas linnavalitsus tänasel istungil lühendada talvist parkimiskorraldust vanalinnas kevadel 15 päeva võrra.

2003. aastast kehtis vanalinnas kord, et talvise parkimise periood algas 15. novembril ja lõppes 15. aprillil. Nüüd otsustas linnavalitsus, et kevadel lõpeb talvine parkimiskorraldus 31. märtsil.

Vanalinnas liikluskorraldust reguleeriva määruse järgi on tänavate puhastamise eesmärgil suveperioodil (1. aprillist kuni 14. novembrini) parkimine vanalinna tänavatel keelatud laupäeviti südaööst kuni kella kuueni hommikul I piirkonnas ning pühapäeviti südaööst kuni kella kuueni hommikul II piirkonnas..

Talveperioodil (15. novembrist kuni 31. märtsini) ei tohi vanalinnas parkida paariskuupäevadel südaööst kuni kella kuueni hommikul I piirkonnas ning paaritutel kuupäevadel südaööst kuni kella kuueni hommikul II piirkonnas.

Vanalinna selts tõstatas talvise parkimisperioodi lühendamise küsimuse juba tänavu kevadel ning on sel teemal kohtunud ka Tallinna transpordiameti, kommunaalameti ja kesklinna valitsuse esindajatega. Vanalinlased sooviksid talvist parkimisperioodi veelgi lühendada, kuid kommunaalamet ei ole sellega nõus, kuna kunagi ei ole teada, millal lumi võib maha sadada ning millal ära sulada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles