Sihtasutus Tuleviku Tallinn hakkab tegelema nii Ühistupanga kui Tallinna Haiglaga

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnavalitsus.
Tallinna linnavalitsus. Foto: Uwe Gnadenteich

Linnavalitsus nimetas tänasel istungil Ühistupanga Asutamise Sihtasutuse ümber sihtasutuseks Tuleviku Tallinn ning laiendas põhikirja muutmisega ka sihtasutuse tegevusvälja.

Linnapea ülesandeid täitva abilinnapea Taavi Aasa sõnul on tegu Ühistupanga Asutamise Sihtasutuse ümberkujundamisega. «Kui meil on üks sihtasutus olemas, siis ei ole vaja hakata jälle uut moodustama, vaid me leidsime, et mõistlikum on olemasolev sihtasutus ümber kujundada. Sihtasutuse nimeks saab Tuleviku Tallinn ja selle kaudu hakkab Tallinna linn teostama oma suuri projekte. Täna rajatakse selle kaudu Ühistupanka, kuid me näeme juba, et Tallinna Haigla rajamisel läheb meil samuti sihtasutust vaja. Nii leidsimegi, et Tuleviku Tallinn võiks hakata tegelema kõigi suuremate projektidega,» rääkis Aas.

Ta lisas, et sihtasutuse uues põhikirjas on endiselt sees Ühistupanga rajamine, kuid see võimaldab ka hakata tegelema Tallinna Haigla asutamisega niipea, kui abilinnapea Merike Martinsoni juhitav komisjon on jõudnud oma tööga nii kaugele, et saab edasi minna juba konkreetsete projektide ja arengukavadega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles