Veerenni ülesõit on suletud, politsei trahvib keelumärgi eirajaid

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alates tänasest on suletud Veerenni tänava lõik Töökoja tänava ja Viadukti tee vahel, sealhulgas ka raudteeülesõit.

Teel on ees sissesõitu keelav märk. Erand tehakse vaid ühissõidukitele. Kaugemal ühtegi hoiatust teesulu kohta ei ole. Vaid Veerenni ringil on lakooniline silt, mis näitab, et Järvevana teele sõitjad peaksid otse liikumise asemel pöörama vasakule.

Ilmselt jääb napist teatest paljudele väheks ja inimesed sõidavad ikka harjunud teed mööda üle raudtee. Piirkonnas liigub aga politseiauto, mis aeg-ajalt mõne keelumärki eiranu kinni peab ja protokolli koostab.

Alates homsest on ülesõit täielikult suletud ja ka bussid hakkavad sõitma ligi kilomeetri kaugusel asuva raudteeviadukti alt. Bussiliinile nr 16 lisatakse Veskiposti ning Viadukti peatused. Tallinn-Väike suunal liigub buss nr 16 alates teisipäevast, 10. novembrist   Veerenni, Tehnika, Veskiposti ja Viadukti tänava kaudu ning tagasisuunal marsruudil Veerenni põik, Viadukti, Veskiposti, Tehnika ja Veerenni tänav.

Tallinn-Väike suunal viiakse Varre peatuse asukoht Tehnika tänavale ja mõlemal suunal lisanduvad uued peatused: Veskiposti ja Viadukti.

Veerenni raudteeülesõidu sulgemise on kohtus vaidlustanud Luite Selts, mis esindab piirkonna elanikke. Ligi 800 Luite asumi elanikule on ainus otsetee kesklinna just Veerenni tänava ja raudteeülesõidu kaudu. Linnavalitsuse pakutud lahendus muudab nende igapäevase teekonna vähemalt 1,5 kilomeetri võrra pikemaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles