Veerenni raudteeülesõidu sulgemine muudab bussiliiklust

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veerenni raudteeülesõit.
Veerenni raudteeülesõit. Foto: Liis Treimann

Seoses tee-ehitustöödega Veerenni raudteeülesõidu piirkonnas suletakse alates 9. novembrist Veerenni tänav Töökoja tänava ja Viadukti tee vahelisel lõigul ning alates teisipäeva, 10. novembri tööpäeva algusest muudetakse bussiliini nr 16 liikumisteed.

Bussiliinile nr 16 lisatakse Veskiposti ning Viadukti peatused, teatas linnavalitsuse pressiteenistus. Tallinn-Väike suunal liigub buss nr 16 alates teisipäevast, 10. novembrist   Veerenni, Tehnika, Veskiposti ja Viadukti tänava kaudu ning tagasisuunal Väike-Õismäe poole marsruudil  Veerenni põik, Viadukti, Veskiposti, Tehnika  ja Veerenni tänav.

Tallinn-Väike suunal viiakse Varre peatuse asukoht Tehnika tänavale ja mõlemal suunal lisanduvad uued peatused: Veskiposti ja Viadukti.

Tööde teostamise piirkonnast on võimalik ümbersõit Tehnika ja Veskiposti tänava kaudu Viadukti teele või Järvevana teele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles