Abielupaar on sunnitud võtma talve vastu soojakus

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktor ja Svetlana Stetsenko kõrvalkrundil asuva soojaku ees, mis enne külmade tulekut elamisväärseks ehitada loodetakse.
Viktor ja Svetlana Stetsenko kõrvalkrundil asuva soojaku ees, mis enne külmade tulekut elamisväärseks ehitada loodetakse. Foto: Sander Ilvest

Harjumaal asuv Kiili vald ütles vahetult enne talve saabumist amortiseerunud sotsiaalmaja elanike üürilepingud üles. Vallavanema sõnul on üürilised sellest pikka aega teadnud, elanikud aga väidavad, et korteritest välja kupatamine tuli neile üllatusena. Sellise üllatusena, et üks abielupaar on sunnitud talve vastu võtma soojakus.

Kõik sai alguse päästeameti ettekirjutusest, et mitu selle maja korterit on elamiskõlbmatud ja ohtlikud. Enamik korteritest on juba tühjad, kuid kaks on sellised, et seal võiks veel elada, ja kaks korterit sellised, kus elatakse, aga ei ole tingimusi, et üürilepinguid elanikega oleks võimalik pikendada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles