Tänavapuhastajatel algas talvine tööperiood

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna kommunaalameti lepingupartneritel oli nädalavahetusel kogu talihooldustehnika kõrgendatud valmisolekus.


Sõiduteedel tegi lume- ja libedusetõrjet 22 sahk-puisturit ning kõnni- ja kergliiklusteedel kümme traktorit. Magistraaltänavatele puistati libedusetõrjeks kokku 167 tonni kloriide ja kõnniteedele 38 tonni sõelmeid, vahendas Raepress.

Ilmaprognoosi kohaselt on teisipäeval oodata lume- ja lörtsisadu. Sadu võib kohati olla tugev, seoses külma ja soojatemperatuuride vaheldumisega esineb jäiteoht ning seetõttu on kommunaalameti tänavahoolduspartnerid lume-ja libedusetõrje teostamiseks ööpäevaringses valmisolekus.

«Lumesaju tingimustes suverehvidega liiklemise asemel tuleks kaaskodanike turvalisuse huvides suverehvidega sõidukid parkimiskohtadele jätta ja talverehvide allapanekuni ühistransporti kasutada. Jalakäijatel palume arvestada võimaliku libedusega ja soovitame kasutada ilmaoludele vastavaid jalanõusid,» ütles abilinapea Deniss Boroditš.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles