Bermuda kolmnurga baarid esitavad linnavalitsuse vastu ühishagi

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nimeta baar.
Nimeta baar. Foto: Jaanus Lensment

Tallinna vanalinna kümme baari, mille suhtes Tallinna linnavalitsus alkoholimüügi- ning lahtiolekuaja piirangud kehtestas, otsustasid esitada linna vastu ühishagi.

«Me lähme kohtusse selle linnavalitsuse korralduse vastu. Ega meil siin muud üle ei jää, selline otsus on vastu võetud,» ütles ERRi uudisteportaalile Nimeta baari omaniku Nimeta Management OÜ juhatuse liige Vallo Palvadre.

«Meile jääb täiesti arusaamatuks, miks just meid kümmet püütakse lahtiolekuaegadega pitsitada. Kui kell üks tuleb uksed sulgeda, siis paljud nendest Suur-Karja tänava pubidest peavad oma uksed päriselt sulgema,» ütles ta.

Linnavalitsus kehtestas kümnele vanalinnas tegutsevale meelelahutuskohale tegutsemispiirangu, mis kehtib 20. novembrist kuni järgmise aasta 20. märtsini. Piirang seisneb selles, et tööpäevade eelsetel öödel ei tohi ettevõtted pärast keskööd enam alkoholi müüa. Ja puhkepäevade eel kella ühest. Tund aega pärast alkoholimüügi lõppu tuleb nendes asutustes klientide teenindamine lõpetada ja neile ei tohi pakkuda ka mitte mingisugust meelelahutust.

Piirang puudutab Suur-Karja, Vana-Posti ja Müürivahe tänavate piirkonnas tegutsevat ettevõtteid Nimeta baar, Shooters, St. Patrick’s, Labor (kahel aadressil), Route 13, Valli baar, Taco, Dubliner ja Bayern Böhmen Keller.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles