Fotod ja video: alkoholijoobes mehe ja baarmeni vahel läks kähmluseks

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile öösel kella 3.30 ajal läks Tallinnas Pärnu maantee 28 asuva öölokaali ees kähmluseks baarmeni ja alkoholijoobes meesterahva vahel, kuna viimane polnud rahul, et talle rohkem alkoholi ei müüda.

Esialgsetel andmetel soovis purjus meesterahvas baarist alkoholi osta, kuid baarmen keeldus müügist seoses mehe alkoholist tingitud liiga ebaadekvaatse seisundi tõttu ning viskas mehe baarist välja.

Hetke pärast sisenes purjus meesterahvas uuesti baari ja hakkas seal olevate klientide jooke jooma. Baarmen märkas toimuvat ja läks teda uuesti välja viskama. Joobes mees vihastas selle peale ja üritas baarmeni joogiklaasiga lüüa, viimane sai käe ette ja klaas kukkus maha kildudeks.

Sellele järgnes rüselus, mille käigus baarmen surus napsuse vägivallatseja maha. Kui mees oli rahunenud, naases baarman oma tööpostile.

Politsei saabudes sõimas liigselt vägijooki tarbinud mees baarmeni ning kurtis, et on maha surumise käigus viga saanud ja nõudis, et teda toimetataks traumapunkti. Seda politseinikud ka tegid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles