Tallinn kutsub spordihommikule

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hommikune võimlemine Tallinnas.
Hommikune võimlemine Tallinnas. Foto: Tiina Kõrtsini / SL Õhtuleht

Tallinna kõigis linnaosades toimub teisipäeval, 10. novembri varahommikul algusega kell 7 spordihommik, mille raames saab osa võtta mitmetest tasuta treeningutest.

Kokku toimub pealinna spordibaasides 9 erinevat treeningut, millest osavõtt on kõigile huvilistele tasuta, kirjutab Etnoweb.

Spordihommiku treeninguid viivad läbi professionaalsed treenerid ning osa saab nii jooga-, pilatese, jooksu- kui ka uisutreeningutest.

Treeningud toimuvad järgmistes kohtades:

Põhja Spordihoone (Kopli 98/Uus-Maleva 8)

Tallinna Spordihall (Herne 30)

Haabersti Vaba Aja Keskus (Ehitajate tee 109A/2)

Kristiine Pallimängude Maja (Sõpruse pst 161)

Kristiine Spordihall (Forelli 12)

Lasnamäe kergejõustikuhall (Punane 45)

Tondiraba Jäähall (Varraku 14)

Pirita Velodroom (Rummu tee 3)

Nõmme ujula (Vabaduse pst 156)

Trennid on osalejatele tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine. Iga spordihommikul osaleja saab pärast treeningut tasuta värskendava smuuti, kõik registreerunud on Tondiraba jäähall pannud välja kupongi, millega saab tasuta vaba jää kasutust ja uiskude laenutust.

Spordihommikule on osalema oodatud ka 10-liikmelised grupid (asutus, ettevõte, klubi esindajad). 10 esimest registreerunud ja täiskoosseisus osalenud gruppi saavad võimaluse minna üheskoos mängima tasuta jääkeeglit.

Tutvu Spordihommiku treeningkavaga Tallinna kodulehel.

Spordihommiku korraldaja on Tallinna Spordi- ja Noorsooamet.

Antud uudis jõuab teieni projekti «LÕVI – lõimumisvaldkonna kommunikatsiooni​​koostöövõrgustiku arendamine ja uudiste vahendamine» raames. Lõimumisvaldkonna info koostamise ning edastamise projekti «LÕVI» toetab Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutus Meie Inimesed (MISA).

Foto: MISA
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles