Päästjad kustutasid põlengu Plasto tehases

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas puhkes pühapäeva pärastlõunal Plasto aknatehases põleng, mille päästjad kustutasid.

«Kustutustöödel osalenud Lasnamäe, Kesklinna, Lilleküla ja Assaku päästjad panid Peterburi teel toimunud tulekahjule piiri kella 15.03ks,» teatas päästeamet.

Põhja päästekeskuse pressiesindaja sõnul said päästjad kell 14 teate, et Peterburi teel on tehasehoone teisel korrusel tulekahju. Sündmuskohal selgus, et toimub intensiivne põlemine katuse vahelaes. Esialgsetel andmetel keegi tulekahjus vigastada ei saanud.

Tehase töö jätkub tavapärases rütmis. «Meie õnneks oli põleng äärmiselt lokaalne ja hõlmas värske teise korruse juurdeehituse katust ja vähemal määral vahelage. Siiralt hea meel on tõdeda, et sõltumata eilsest tulekahjust jätkub AS Plasto peakontoris tavapärane tööprotsess. Täisvõimsusel töötab nii kontori müügiosakond kui ka akende/uste tootmisliin ja toimub tavapärane kauba väljastus. Klientide tellimused kannatada ei saanud,» ütles Plasto turundusspetsialist Timo Kukk Postimehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles