Turvakaamera salvestis: pubist Hell Hunt pandi pihta porivaip

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna vanalinnas asuvast pubist Hell Hunt pandi möödunud nädalal pihta porivaip. Ilmselt ei osanud noored aimata, et neid jälgib turvakaamera.

Tasuta porivaip!

Eelmisel nädalal panid lindile jäänud noored tuuri meie vahva Hella Hundi logoga porivaiba.Nii, et kui kellelgi on soovi midagi Hundist varastada ja seda tehes ka kaamera salvestusele jääda, siis asume ikka Pikk 39!Ahjaa, kui keegi peaks meid antud tegelaste kontaktideni oskama juhatada, siis me oleme nõus lahkesti teid tänutäheks pubis kostitama!

Posted by Hell Hunt pubi on 23. oktoober 2015. a.

«Eelmisel nädalal panid (turvakaamera - toim.) lindile jäänud noored tuuri meie vahva Hella Hundi logoga porivaiba. Nii et kui kellelgi on soov midagi Hundist varastada ja seda tehes ka kaamerasalvestusele jääda, siis asume ikka Pikk 39!» kirjutas Hell Hunt oma Facebooki lehel irooniliselt.

«Ahjaa, kui keegi peaks meid antud tegelaste kontaktideni oskama juhatada, siis me oleme nõus lahkesti teid tänutäheks pubis kostitama!» lisati postituses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles