Sarapuu Vanalinna baaridele seatud piirangust: kui kaebusi ei oleks, siis me ka ei piiraks

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur-Karja tänav.
Suur-Karja tänav. Foto: SCANPIX

Kümme Vanalinna baari peavad novembrist alkoholimüügi lõpetama argipäeviti keskööst ning reedel ja laupäeval kell ühest öösel, linnavalitsuse sõnul on piirangute alla sattunud baaride kohta esitatud kaebuste hulk väga suur, kirjutas ERRi uudisteportaal.

«Saatkonnad, hotellid - kõik ütlevad, et selliselt edasi enam ei saa ja kuna seda avaliku korra rikkumist on olnud piisavalt palju, siis linnavalitsus otsustaski nende baaride lahtiolekuaegasid piirata,» rääkis Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuu.

Tallinna linnavalitsuse sõnul pole see ettevõtluse piiramine vaid avaliku korra tagamine ja sel on eesmärgil piirangute seadmine põhjendatud, samas jääb selgusetuks, kas reeglid ei peaks võrdselt kehtima kõigile. Näiteks ööklubi Hollywoodi kõrval asuv Valli baar kuulub novembrist piirangute alla, kuid Sõpruse kinos asuv ööklubi nende piirangute alla ei kuulu.

Konkurentsiameti peadirektor Märt Ots ütles, et kui kaks ettevõtet sisuliselt kõrvuti paiknevad ning mõlemad on alkoholi tarbimise kohad, siis peaks linn tagama mõlema võrdse kohtlemise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles