Maardu rahva järelehüüe Georgi Bõstrovile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georgi Bõstrov.
Georgi Bõstrov. Foto: Peeter Langovits

15. oktoobril 2015 lakkas tuksumast suurepärase inimese, andeka juhi, kauaaegse Maardu linnapea ja Eestimaa Ühendatud Vasakpartei juhi - Georgi Bõstrovi süda.

Me oleme vapustatud sellest kurvast sündmusest. Lahkus mitte ainult inimene keda me sügavalt austasime, vaid inimene, kes lahkelt jagas oma kogemusi ja teadmisi teistega.

Georgi Bõstrovi lahkumisega lõppes ajastu, mida võib liialdamata nimetada «Bõstrovi ajastuks», sest nii palju jõudis see erakordne inimene oma elu jooksul ära teha. Tema elulugu on jätnud jälje Eesti Vabariigi ajalukku.

Raske on leida sobivaid sõnu, et väljendada sügavat kurbust mida tunnevad Georgi Bõstrovi lähedased inimesed, sõbrad,  kolleegid ja lihtsalt Maardu elanikud.

Meie jaoks, kes tundsid teda ja töötasid temaga koos, jääb ta alatiseks meelde kui aus, printsipiaalne ja vastutustundlik inimene, kes pühendas oma elu inimestele.

Tänu Georgi Bõstrovi oskuslikule juhtimisele muutus Maardu linn  kaasaegseks ja kauniks linnaks. Maardulaste heaolu nimel oli ta valmis pühendama kogu oma aja,  energia ja elu.

Kõigi meie jaoks on Gerogi Bõstrovi ootamatu lahkumine korvamatu kaotus.

Avaldame sügavat ja siirast kaastunnet Georgi Bõstrovi abikaasale Ljudmillale, kes jagas temaga pikka ja õnnelikku eluteed.

Georgi Bõstrovi  jäävad igavesti meenutama Maardu linna ühiskondlikud organisatsioonid, ettevõtted,  Eestimaa Ühendatud Vasakpartei juhatus, sõbrad ja tuttavad.

Copy
Tagasi üles