Tallinna väikseim linnaosa läheneb elanike arvult Viljandile

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirita 18000. elanik Riinu koos venna Mihkli ja isa Raidoga.
Pirita 18000. elanik Riinu koos venna Mihkli ja isa Raidoga. Foto: Pirita linnaosavalitsus

Täna õnnitleti Pirita linnaosavalitsuses perekond Kivinurme, kelle 4. oktoobril sündinud tütar Riinu on linnaosa 18 000. elanik.

Pirita linnaosavanem Tõnis Mölder sõnas, et Pirita linnaosa elanike arv on aastate jooksul näidanud kiiret kasvu. «2012. aasta detsembris täitus linnaosal 17 000 elanikku, seega on igal aastal lisandunud enam kui 300 inimest nii sündide kui ka siia kolimise teel,» rääkis Mölder.

Ta lisas, et on huvitav mõelda, et linnaosavalitsuses töötab inimesi, kes tööd alustanud siis, kui elanike arv näiteks alla 7000. «Eluolu Pirital on kahtlemata muutunud ja muutub ka praegu, kuid Pirita olemus ja asjad, mis meie linnaosa defineerivad, on ja jäävad alles.»

Tänaseks on Pirita linnaosa elanike arv 18020, mis tähendab, et Eesti suuruselt kuuenda linna Viljandini jõudmiseks võiks senise kasvu jätkudes kuluda alla aasta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles