Fotod: Keskerakond pidas Edgari kohvikus sünnipäeva

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakond pidas täna erakonna esimehe Edgar Savisaare osavõtul oma 24. sünnipäeva Harjumäel Kõlakojas, mida keskerakondlased ise hellitavalt Edgari kohvikuks kutsusid.

Keskerakond pidas täna oma 24. sünnipäeva Harjumäel Kõlakoja kohvikus. Sünnipäevale saabus ka erakonna esimees Edgar Savisaar, kes kõigil külalistel kätt surus ja õnne soovis. Heas tujus Savisaar pidas lühikese kõne ja lubas endale ka klaasikese valget veini.

«Kõik ajad on head ajad. Mõelge ise (pikk paus.), enam ei ole Rahvaliitu, Koonderakonda … terve rida parteisid, kellega me koos poliitikat tegema hakkasime. Keskerakond mitte ainult elab, vaid areneb. Me tunneme ennast küllalt hästi. Ma nimetasin siin mitu linna, kus Keskerakond võimul on, ja see tähendab, et me oleme inimestele lähedased,» ütles Edgar Savisaar Postimehele.

Savisaar linnapea ametist kõrvaldamist väga läbi ei ela, kuna tema sõnul pole keegi teda sellest ametist kõrvaldanud. «Ma olen linnapea edasi, nii nagu rahvas otsustas. See, et mu volitused on ajutiselt peatatud, ma loodan, et ringkonnakohus teeb selles osas teistsuguse otsuse,» selgitas ta.

Savisaare sõnul kaevatakse kohtuotsus kindlasti edasi, kuid kas see on juba tehtud, pole teada.

Üritusel pidasid lisaks Savisaarele ka kõne erakonna aseesimehed Enn Eesmaa ja Kadri Simson ning noortekogu esimees Urmo Saareoja, kes kinkis Savisaarele noorte poolt akupanga.

Meeleolu lõid Heidy Tamme ja Eduard Toman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles