Endises koolimajas hakkab tegutsema Mustamäe vaba aja keskus

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tühjaks jäänud koolimajas hakkab tegutsema spordi- ja vaba aja keskus.
Tühjaks jäänud koolimajas hakkab tegutsema spordi- ja vaba aja keskus. Foto: Ülo Veldre / Mustamäe LOV

Mustamäe linnaosa valitsus rajab Akadeemia tee 30 tühjana seisvasse endisse koolimajja linnaosa vaba aja ja spordikeskuse.


«Linna esialgne plaan rajada tühjaks jäänud koolimajja ülelinnaline kodutute varjupaik oli meile vastuvõetamatu ja üheskoos Mustamäe elanikega õnnestus meil see ära hoida. Pidasime mitu kuud läbirääkimisi haridusametiga ja lõpuks saime linnalt tühjana seisva maja enda käsutusse,» ütles Mustamäe vanem Lauri Laats.

Praegu kutsub linnaosavalitsus koolihoone ruumide kasutamisest huvitatud MTÜ-sid avama seal erinevaid huviringe, lähitulevikus aga tahetakse teha endise kooli kompleksist suurejooniline vaba aja ja spordikeskus.

«Midagi sellist ei ole Mustamäel olemas, mis minu meelest on väga kahetsusväärne. Meie linnaosas elab rohkem kui 65 tuhat inimest ja miks nad peavad trennis käima kesklinnas või vaba aega veetma oma kodukandist väljas?» küsis Laats.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles