Linnahalli rekonstrueerimiseks loodi erikomisjon

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnahall.
Linnahall. Foto: Liis Treimann

Tallinna linnavalitsus moodustas linnahalli rekonstrueerimise ja arendamise koordineerimiseks ajutise komisjoni.

«Komisjoni moodustamine tulenes vajadusest linnahall rekonstrueerida ja ümbritsevaid alasid arendada,» ütles komisjoni esimehe ülesandeid täitma hakkav abilinnapea Taavi Aas.

«Leidsime, et linn peaks selle asja enda peale võtma, sest aeg on näidanud, et investorid pelgavad seda, et linnahalli tehtav investeering ei tasuks ennast ära. Nii peamegi selle asja enda kätte võtma ja selle tegevuse koordineerimiseks ongi moodustatud vastav komisjon. Püüame edasi liikuda nii, et linnahalli kõrval asuvate kruntide realiseerimisest saadavate vahenditega hakata linnahalli rekonstrueerima,» rääkis Aas.

«Meil on ka plaan, et võimalusel välja pakkuda investoritele investeerimiseks linnahalli need osad, mis ei ole otseselt seotud linnahalli kui kontserdipaigaga. See komisjon hakkabki seda plaani ellu viima. Loodame sedakaudu jõuda tulemuseni, milleni siiamaani jõutud ei ole,» lisas ta.

Komisjoni koosseisu kuuluvad linnaplaneerimise ameti juhataja Anu Hallik-Jürgenstein, ettevõtlusameti juhataja Kairi Vaher, linnavaraameti juhataja Einike Uri, linna õigusdirektor Priit Lello, kultuuriväärtuste ameti muinsuskaitse ja miljööalade osakonna juhataja Boris Dubovik, ettevõtlusameti linna äriühingute järelevalve osakonna juhataja Vello Ervin, linna finantsdirektor Katrin Kendra ning Linnahalli Aktsiaseltsi nõukogu esimees Kaia Jäppinen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles