Tallinna vanalinnas asuvas Schlössle hotellis puhkes tulekahju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju Schlössle hotelli pööningul
Tulekahju Schlössle hotelli pööningul Foto: Päästeamet

Tallinna vanalinnas asuvas Schlössle hotellis puhkes täna varahommikul tulekahju, inimesed evakueeriti ja keegi õnnetuses kannatada ei saanud.

Kell 6.36 sai päästeamet teate põlengust Pühavaimu tänaval asuva hotelli neljandal korrusel asuvast elektrikilbist, ütles päästeameti pressiesindaja BNSile. Ta lisas, et tuli levis sealt pööningule ja katusele. Päästjad kustutasid põlengu kell 8.14.

Schlössle hotelli müügi- ja turundusdirektor Alver Puparti kinnitas, et tulekahju ajal viibis hotellis 14 külalist ja kolm töötajat, kes evakueeriti, ning tulekahjus ei saanud keegi kannatada.

«Täname tublisid päästjaid, kes tegutsesid operatiivselt ning kustutasid põlengu. Kõik hotellis ööbinud kliendid on majutatud St. Petersbourgi hotelli,» ütles Pupart.

Hotelli juhtkond hindas tulekahju tekitatud kahjusid ning praeguseks on alustatud kahjude likvideerimist.

«Avame hotelli esimesel võimalusel, kuid alles siis, kui oleme täiesti kindlad, et see on ohutu meie töötajatele ja klientidele,» lisas Pupart.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles