Tallinna purskkaevudest lastakse vesi välja

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purskkaev Rahvusraamatukogu hoone taga.
Purskkaev Rahvusraamatukogu hoone taga. Foto: Teet Malsroos

Kadrioru pargi spetsialistid alustavad purskkaevude sulgemist ja nende talveks konserveerimist ning esialgsete kavade kohaselt loodetakse töödega kahe nädala jooksul valmis saada.

«Tallinnas on kokku 42 linnale kuuluvat purskkaevu ja nende õigeaegne sulgemine on üsnagi töömahukas,» ütles asutuse  Kadrioru Pargid juhataja Ain Järve. «Sügistalvise pimeduse leevendamiseks saavad mitmed Tallinna purskkaevud – Politseiaias, kino Kosmose juures, kino Sõpruse ees jne - spetsiaalse talvise valgustuslahenduse.»

Kuna lähenev talv täna öösel esimesi hambaid näitas, alustati ka sügislillede ülesvõtmist, parkides käib lehtede kokkukraapimine ja Kadrioru kanalitest lehtede õngitsemine. Käsil on ka jugapuude kujunduslõikus Kadrioru Roosimäel ja püsilillede täiendusistutused. «Muide, ka kastani munad on valmis saanud ja kõik, kes soovivad võivad neid korjama tulla,» lisas Järve.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles