Foto: Pirita linnaosavalitsus saatis vanurile küttepuudeks hiigelpakud

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kommunikatsioonihäire tõttu viidi eakale inimesele küttepuudeks lõhkumist vajavad suured pakud.
Kommunikatsioonihäire tõttu viidi eakale inimesele küttepuudeks lõhkumist vajavad suured pakud. Foto: Pirita Selts

Pirita linnaosavalitsus saatis küttpuid soovinud eaka inimese hoovile koorma hiigelsuuri lõhkumata puupakkusid.

Puukoorma pilti jagas Pirita Selts oma Facebooki-lehel. Praeguseks on linnaosavanem vanurilt vabandust palunud ja lubanud puud täna ära viia.

«Linnaosa vanem on kodaniku ees vabandanud ja puud viiakse inimese palvel hoovist tänase päeva jooksul ära,» teatas Pirita pressiesindaja Andre Hanimägi.

Ta selgitas ka, miks selline asi juhtus. «Mõnikord palutakse linnaosalt küttepuid, kuid sellist abi me otseselt ei paku. Anname soovijale aga märku, kui on saada tuulemurdu või puid, mis linnaosas maha võetud. Need on puud, mis kohe ahju ei kõlba panna, vaid tuleb alati endal väiksemaks teha ja seda me ka inimestele ütleme. Praegusel juhul aga üllatas puude suurus, mida linnaosa lepingupartner hoovi viis, nii kodanikku kui ka linnaosavalitsust,» rääkis Hanimägi.

«Nii linnaosavalitsus kui ka lepingupartner soovisid kodanikku aidata, kuid omavaheline suhtlus ja suhtlus kodanikuga jäi paraku lihtsalt vajaka ning pooltel ei olnud päris täpselt aimu puude tegelikust suurusest. Vabandame veel kord ja viime need puud soovija enda palvel hoovilt ära,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles