Edgar Savisaar pääses eile õhtul haiglast koju

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egar Savisaar
Egar Savisaar Foto: Sander Ilvest

Möödunud nädalal infarktieelses seisundis haiglasse viidud Tallinna linnapea Edgar Savisaar lasti eile õhtul haiglast koju.

Riigikogu liikme ja Savisaare hea sõbra Aadu Musta sõnul lasti Edgar Savisaar eile õhtul haiglast koju Hundisilmale.

Hommikul kella kümne paiku on Savisaar teinud sissekande ka oma Facebooki seinale, kus väidab, et tänases Eesti Ekspressis ilmunud artiklis on lastud fantaasial lennata. «Ekspress luuletab nagu ikka. Head poeedid seal,» kirjutab ta.

Suure tõenäosusega teatab Harju maakohus täna, et kohtueelse menetluse ajaks tuleb Keskerakonna esimehel Edgar Savisaarel harjuda üle aastate ootamatu rolliga ehk ta kõrvaldatakse mõneks ajaks Tallinna linnapea ametikohalt, kirjutas tänane Postimees.

Kohtumäärus, kus Savisaare saatus selgub, ilmub täna kell 14.

Möödunud reedel tehti Edgar Savisaarele südame sondeerimine, pärast mida viibis ta haiglas arstide järelevalve all.

Korruptsioonikahtluse alla langenud Savisaar läks haiglasse kolmapäeva pärastlõunal pärast seda, kui oli viibinud kaks tundi kaitsepolitseis menetlustoimingul. Neljapäeval taotles riigiprokuratuur Harju maakohtus Savisaare kõrvaldamist linnapea ametist eeluurimise ajaks. Kohus teeb määruse järgmise nädala kolmapäevaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles