Tallinna linnavolinik läks politsei vastu kohtusse

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margarita Tšernogorova.
Margarita Tšernogorova. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnavolikogu Keskfraktsiooni liige Margarita Tšernogorova vaidlustas Harju maakohtus talle korruptsioonivastase seaduse rikkumise eest politsei poolt määratud rahatrahvi.


Tšernogorova (77) nõuab kohtus Põhja prefektuuri väärteootsuse tühistamist ja oma väärteoasjas menetluse lõpetamist, teatas ERR-i uudisteportaal.

22. septembril karistas Põhja prefektuur Tšernogorovat korruptsiooniväärteo eest 5520 krooni suuruse rahatrahviga.

Tallinna linnavolikogu vanim liige, volikogu aseesimees Margarita Tšernogorova on politsei hinnangul sattunud pahuksisse korruptsioonivastase seadusega, võttes volikogu istungil osa oma tütre Yana Toomi abilinnapeaks kinnitamise hääletusest.

Toomi poolt hääletasid juunis toimunud volikogu istungil 44 linnavolinikku 79-st. Tšernogorova mitteosalemine hääletusel ei oleks hääletustulemust muutnud. Politseile tegi selle kohta avalduse Harju maavanem Ülle Rajasalu, kes leidis, et Tšernogorova kui volikogu õiguskomisjoni esimees oleks pidanud huvide konflikti märkama.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles