Pardakaamera salvestis: liiklushuligaani pöörane põgenemiskatse lõppes kraavis

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
  • Põgeneda üritanud noormehele määrati täna 30 päeva aresti.
  • Mees on tänavu jaanuaris karistatud sama süüteo toimepanemise eest.
  • Puudus juhtimisõigus ning oli alkoholi tarvitanud.

Nädalavahetusel toimus Tallinnas tagaajamine, mis lõppes politseiautode rammimise ja posti sõitmisega. Põgeneda üritanud noormehele määrati täna 30 päeva aresti. Vaata politsei pardakaamera salvestist tagaajamisest!

Pühapäeva hommikul kella 5 paiku andis politsei Ehitajate teel sõitnud Mercedes-Benzi juhile peatumismärguande, kuid sõiduk ei peatunud ja alustas põgenemist. «Sõiduki juht ei allunud korraldusele ning asus suurtel kiirustel politseisõidukite eest ära sõitma. Kohati tõusid kiirused 150 kilomeetrini tunnis,» kirjeldas juhtunut Lääne-Harju politseijaoskonna välijuht Allar Lohu.

Tagaajamine lõppes Männikul, kus juht rammis kahte politseiautot ja sõitis seejärel vastu posti.

«Politseinike eest ära põgenemised lõppevad üldjuhul juhi kinnipidamisega, tihti päädib see ka liiklusõnnetusega, kus põgeneja oma oskusi ülehinnates lõpuks näiteks teelt välja sõidab. Seetõttu on politsei eest põgenemine äärmiselt lühinägelik otsus ja oma teo eest tuleb lõpuks niikuinii vastutus võtta,» lisas Lohu.

Sõidukijuhil, 20-aastasel mehel, puudus juhtimisõigus ning ta oli alkoholi tarvitanud. Mees peeti väärteo korras kinni ja täna määras kohus talle maksimumkaristusena 30 päeva aresti, mis läheb koheselt sundtäitmisele.

Noormees on tänavu jaanuaris karistatud sama süüteo toimepanemise eest.

Postimees lühendas pardasalvestise pikkust, algselt oli see ~25 minuti pikkune.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles