Video: kaklus Tallinna südalinnas päädis kahekordse knockout'iga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaklus.
Kaklus. Foto: Raigo Pajula / Postimees

Tallinna südalinnas toimus täna varahommikul kaklus, kus üks osapool sai raskesti kannatada, vahendas portaal Krimi24.

Pühapäeva varahommikul kella 4.50 ajal teatati kaklusest Vana-Viru tänaval, kus oli tekkinud sõnelus, mis eskaleerus füüsiliseks konfliktiks.

Konflikt päädis sellega, et 27-aastast meest rünnati selja tagant. Väidetav lööja üritas sündmuskohalt taksoga lahkuda, ent tähelepanelikud pealtnägijad hoidsid teda patrullide saabumiseni kinni.

Politseinikud viisid 31-aastase mehe kainenema.

Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Politseil käed tööd täis

Möödunud nädalavahetusel vägivallatseti mujalgi. Laupäeva öösel kella 1.40 paiku sai politsei väljakutse Tallinnasse Nunne tänaval asuvasse restorani, kus esialgsetel andmetel oli 48-aastane restorani töötaja löönud noaga 38-aastast meest kõhtu.

Kiirabi viis viga saanud mehe haiglasse, kus tema vigastused on selgitamisel.

Politseipatrulli saabumisel oli lööja end restorani lukustanud ning keeldus korrakaitsjatele ust avamast, mistõttu olid päästetöötajad sunnitud ukse maha lõhkuma. Politseinikud pidasid vägivallakuriteos kahtlustatava kinni ning viisid ta ütluste andmiseks jaoskonda.

Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust paragrahvi alusel, mis käsitleb raske tervisekahjustuse tekitamist.

 «Läinud nädalavahetust ilmestavad mitmed konfliktid, mis kasvasid üle vägivallaks ning mille tagajärjel said inimesed vigastada. Paljude selliste juhtumite, nagu ka eeltoodud näidete puhul, on üheks märksõnaks alkohol ja sellega liialdamine,» sõnas Põhja prefektuuri Kesklinna politseijaoskonna juht Kaido Saarniit.

Alkohol oli kahjuks sel nädalavahetusel märksõnaks ka liikluses. Laupäeva varahommikul juhtunud traagiline liiklusõnnetus, kus roolis oli alkoholijoobes juht ning mis lõppes noore mehe surmaga, ei olnud paraku piisavaks õppetunniks teistele. Sama päeva öösel eiras Tallinnas Mustamäel 20-aastane sõidukijuht politsei peatumismärguannet ning asus politsei eest põgenema. Kohati tõusid kiirused 150 kilomeetrini tunnis. 20-aastane noormees peeti kinni Männikul, kus selgus, et ta oli alkoholi tarvitanud ning puudus ka juhtimisõigus.

«Kahetsusväärne, et endiselt leidub neid, kes teiste vigadest õppida ei taha ning kes teevad omalt poolt kõik võimaliku, et ohustada enda ja kaasliiklejaid elu ning tervist,» ütles Saarniit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles