Katja Ljubobratets astus Reformierakonnast välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katja Ljubobratets.
Katja Ljubobratets. Foto: Erakogu

Tallinna linnavolikogu endine liige Katja Ljubobratets kirjutas oma blogis, et astus Reformierakonnast välja. See oli tema enda teadlik valik, vahetades nii ametit kui töökohta.

Ljubobratets kirjutas, et mõned inimesed teadlikult jälgivad, kas sa oled «oma» või valest erakonnast. Teised jälle, saades teada, mis erakonda inimene kuulub, omistavad talle kogu erakonna patud.

«Mis puudutab Pelgulinna ja Põhja-Tallinna, siis püüan aktiivse linnakodanikuna nende käekäigu osas kaasa rääkida ja tegutseda, nii hästi kui oskan ja jõuan, võimalik et ikka veel läbi halduskogu,» kirjutas Ljubobratets.

Ljubobratets ütles Postimees.ee`le, et Tallinna linnavolikogust astus ta tagasi juba paar nädalat tagasi. Oma edaspidise töö kohta mainis ta, et tahab selle siduda haridusvaldkonnaga, konkreetset ametikohta tal aga veel ei ole. Küll astus ta õppima pedagoolilisse seminari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles