Nõmmele rajatakse avalik petangiväljak

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmmele rajatakse petangiväljak.
Nõmmele rajatakse petangiväljak. Foto: Jukko Nooni

Sel nädalal algasid Nõmmel Vabaduse pargis petangiväljaku ehitustööd, samuti paigaldatakse sinna betoonist  male- ja lauatenniselauad ning korrastatakse pargiala kõnniteed.

«Kohtusime suvel Eesti Petanque’i Klubide Liidu esindajaga ning arutasime võimalust Vabaduse parki petangiväljak rajada. Nüüdseks on asi töös ning väljak valmib järgmise nädala lõpuks,» ütles linnaosavanem Tiit Terik.

Teriku sõnul on see esimene avaliku kasutusega petangiväljak Nõmmel. «Suve alguses valmis samas kohas treeninguväljak, mis võeti elanike poolt väga hästi vastu. Selleks, et vaba aja veetmise võimalusi veelgi parendada, otsustasime sinna juurde rajada petangiväljaku ning paigaldada  betoonist male- ja lauatenniselauad. Nende lähedusse jääb veel ka mänguväljak lastele,» lisas ta.

Petangiväljak rajatakse Hiiu tänava ja Vabaduse puiestee ristmiku lähedusse. Väljak kaetakse tihendatud killustiku ja liivaga ning ääristatakse puidust äärega. Väljaku pindala on 330 ruutmeetrit. Betoonist male- ja lauatenniselauad paigaldatakse pärast väljaku valmimist.

Tööde käigus korrastatakse ka pargiala kõnniteed ja teede äärne haljastus. Tööde ja inventari maksumus on kokku 11 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles