Lõhkenud toru tõttu võib Mustamäel ja Haaberstis veesurve langeda

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merko maja Järvevana teel.
Merko maja Järvevana teel. Foto: Google StreetView

Järvevana tee ääres on lõhkenud suur veetoru, mille tõttu võib Mustamäe ja Õismäe majades veesurve langeda.

«Lõhkenud on veetoru ehitusettevõte Merko kontori hoovil Järvevana teel. Tegemist on võrdlemisi suure läbimõõduga veetoruga, mida hakatakse kohe parandama. Praegu on oht, et Mustamäe ja Haabersti elamute kõrgematel korrustel võib veesurve langeda,» rääkis abilinnapea Kalle Klandorf.

Seoses veeavarii likvideerimisega võib neljapäeva õhtul ning ööl vastu reedet Mustamäel, Õismäel, Kristiines ning Harku vallas, Instituudi tänava piirkonnas esineda probleeme veesurvega

«Selleks, et võimalikult vähe elanike igapäevaseid toiminguid häirida ning tagada veevarustus reede hommikuks, alustame avariiremondi töödega 24. septembri õhtul kell 21. Planeerime tööd lõpetada ja tavapärase teenuse taastada reede, 25. septembri hommikuks, hiljemalt kella seitsmeks. Avariiremondi tööd ei mõjuta liikluskorraldust Järvevana teel,» ütles Tallinna Vee pressiesindaja Mariliis Mia Topp.

«Veevarustuse tagame naaberpiirkondade veevõrkude kaudu ning täiendavalt käivitame reservpumplad. Meie meeskonnad kontrollivad tööde teostamise järgselt, et vee kvaliteet ning surve vastaksid kõikidele nõuetele. Vabandame remonttöödega kaasneda võivate ebamugavuste pärast,» lausus Topp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles