Fotod ja video: Harjumaal hukkus sõiduteel lebanud mees

Georgi Beltadze
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Harjumaal Klooga maantee 18. kilomeetril jäi eile hilisõhtul kella 23.15 paiku auto alla sõiduteel lebanud keskealine mees, kes hukkus saadud vigastustesse kohapeal.

Põhja prefektuuri pressiesindaja ütles Postimehele, et õnnetus juhtus valgustamata teelõigul ja autojuhi sõnade kohaselt ei märganud ta teel olnud inimest. Esialgse info kohaselt lebas mees sõiduteel.

«Kuigi õnnetuse asjaolusid alles kontrollitakse, muu hulgas seda, kas ja miks inimene teel oli, tuleb kõigil liiklejatel arvestada muutuvate ilmaolude ja saabuva pimedama ajaga,» ütles Põhja prefektuuri Lääne-Harju jaoskonna välijuht Allar Lohu, lisades, et sõidukijuhtidel tuleb kriitiliselt üle vaadata autotuled ja jalakäijad peavad enda nähtavaks tegemiseks kasutama helkurit või muud valgusallikat.

«Samuti tuleb kehvema nähtavusega teelõigul olla eriti hoolikas ja valida pigem aeglasem sõidukiirus, et ootamatute takistuste korral õigel ajal reageerida,» märkis Lohu.

Hetkel on teada, et sõiduauto juht oli kaine ja kehtiva juhtimisõigusega ning jalakäijal puudus helkur.

Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Copy
Tagasi üles