Tallinlaste postkastidesse jõudis valitsust materdav ajaleht

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reklaamiseaduse kohaselt oleks Keskerakond pidanud tegelikult sellel reklaamil Andrus Ansipi foto kasutamiseks saama Ansipi kirjaliku loa.
Reklaamiseaduse kohaselt oleks Keskerakond pidanud tegelikult sellel reklaamil Andrus Ansipi foto kasutamiseks saama Ansipi kirjaliku loa. Foto: Peeter Langovits

Täna hommikul ilmus tallinlaste postkastidesse ajaleht «Tallinn töötab», milles linnavalitsust juhtiv Keskerakond vabariigi valitsust karmilt kritiseerib.

Väljaandest vaatavad vastu pealkirjad «Iga viies inimene Eestis on tööta», «Ansip kahtles töötute aususes» ja «Töötud kaovad, aga mitte tööle». Lisaks räägitakse riigi maksutõusude teemalises artiklis, kuidas valitsus rahvalt raha röövib ning vastandatakse sellele Keskerakonna püüded töötute olukorda parandada, vahendab Reporter.ee.

Keskerakonna koalitsioonipartneri Sotsiaaldemokraatliku Erakonna ridadesse kuuluv Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsev ütles, et ei usu, et Keskerakond maksumaksjate raha eest valimiskampaaniat teeks.

«See, et riik ja linn paljuski vastanduvad üksteisele, ei ole mingi saladus, seda me ammu teame kõik,» ütles ta. «Omaette küsimus on, kust see initsiatiiv tuleb. Aga selge on see, et see olukord ei ole normaalne, ei ole vastuvõetav.»

Belobrovtsev lisas, et riik ja linn peaksid omavahel rohkem koostööd tegema, et kodanike heaolu suurendada.

Tasuta ajalehte kommenteerinud Mart Repnalu Tallinna ettevõtlusametist ütles, et eriti palju uut infot väljaanne ei sisaldanud. «Teavitus ikkagi käib abipaketiga koos,» sõnas ta töötute nõustamisest rääkides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles