Belobrovtsev ei välista kandideerimist riigikokku

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vadim Belobrovtsev.
Vadim Belobrovtsev. Foto: Liis Treimann

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna kandidaat Tallinna abilinnapea kohale Vadim Belobrovtsev ei välista kandideerimist partei nimekirjas kevadistel riigikogu valimistel.

«Minu ametisse kinnitamine ei saa toimuma enne 18. novembrit, seega on mul õnneks aega ennast valdkonnaga kurssi viia, olen juba kohtunud sel teemal Jüri Pihliga,» selgitas Belobrovtsev Postimees.ee'le.

Seetõttu on Belobrovtsevi sõnul konkreetsetest plaanidest vara rääkida, aga kindlasti ei pelga ta Pihli valdkonda linnavalitsuses, milleks on erinevate järelevalve- ja kontrollifunktsioonide teostamine, nagu näiteks ehitusjärelevalve, heakorra kontroll, taksokontroll, tänavakaubanduse ja turgude kontroll ning miljööväärtuslike alade järelevalve.

«See ametikoht tähendab sellist tööd, mille tulemused pole silmaga kohe näha, võrreldes näiteks Deniss Boroditši töövaldkonnaga, kus millegi valmissaamise järel toimub pidulik avamine,» selgitas Belobrovtsev.

«Jüri Pihli üks viimaseid algatusi näiteks oli töörühma moodustamine, mis peaks tegelema bürokraatia, dubleerimise ja muu taolise vähendamisega linnajuhtimises, aga sellisel algatusel ei saagi kohe tulemusi nõuda,» leidis abilinnapeakandidaat.

Rääkides ajakirjanduses kõlanud spekulatsioonidest, nagu võiks ta kevadel parlamenti kandideerida, tunnistas mees, et pole sellele veel mõelda jõudnud. «Riigikogu pole kindlasti mingi eesmärk, aga ei saa välistada, et ma valimistel kandideerin. Olen ju korra kohalikel valimistel sotside nimekirjas juba kandideerinud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles