Maratoniks rajatav Nunne tänava jooksusild on tänavu laugem

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

SEB Tallinna Maratoni tarbeks rajatav Nunne tänava jooksusild tuleb tänavu laugema kaldega.

Möödunud aastal tekitas jooksjates tuska üle Nunne tänava rajatud jooksusild, mille kalle oli liiga järsk ning seadis ohtu väsinud jooksjate tervise. Samuti olevat sild rikkunud hea jooksurütmi. Sel aastal on jooksusild laugema kaldega, mis võimaldab ohumalt tiheda liiklusega tänava ületada.

Silla alt saavad sõiduautod liigelda vastavalt reguleerijate märguannetele. Sealt pääsevad läbi sõidukid, mille kõrgus ei ületa 2 meetrit ja 70 sentimeetrit.

SEB Tallinna Maratoni korraldajad soovitavad kõigil, kel vähegi võimalik, kesklinnas pühapäeval liikuda jala või kasutada ühistransporti, mis on 12. ja 13. septembril stardinumbri ettenäitamisel tasuta. Meeles tuleb aga pidada, et 13. septembril ajavahemikus kell 7.40-16.00 on trammiliiklus peatatud kõikidel liinidel.

Ürituseaegset liiklust reguleerivad Meeskond Security OÜ reguleerijad. Jooksu julgestavad Põhja Politsei mootorrattapatrullid. Tavapärane liiklusskeem ajutiselt suletud teedel ja tänavatel taastatakse kohe pärast ürituse lõppu ja piirete koristamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles