Sotsid asendavad Tallinnas Pihli Belobrovtseviga

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vadim Belobrovtsev sai abilinnapea ametis olla vähem kui kaks kuud.
Vadim Belobrovtsev sai abilinnapea ametis olla vähem kui kaks kuud. Foto: Liis Treimann / Postimees

Sotside Tallinna piirkonna juhatus esitas ametist taandunud Jüri Pihli asemele abilinnapea kandidaadiks Vadim Belobrovtsevi.

Erakonna Tallinna piirkonna esimees Andres Anvelt ütles, et Belobrovtsev on kogenud nii poliitikas kui ka administratiivtöös.

«Belobrovtsevil on kõrgem juriidiline haridus, praegu töötab ta Mustamäe linnaosa vanema asetäitjana,» lisas Anvelt.

Belobrovtsev ütles, et peab end eelkõige linlaseks, mitte bürokraadiks ja soovib linnavalitsust elanikele sõbralikumaks muuta. «Abilinnapeana näen oma ülesandena tegeleda linlaste igapäevamuredega nagu parkimine ja eelkõige linna külalisi häirivate piraattaksode ohjeldamine.»

32-aastane Belobrovtsev on SDE liige alates 2007. aastast. Aastatel 2004-2007 on ta töötanud Pervõi Baltiiski Kanalis ajakirjanikuna, aastatel 2003-2004 ajalehe Estonija vastutava toimetajana ning 2000-2003 uudisteportaali Delfi toimetajana. 2000. aastal lõpetas Vadim Belobrovtsev Concordia Rahvusvahelise Ülikooli Eestis õigusteaduskonna, aastal 2010. Eesti diplomaatide kooli.

Koalitsiooninõukogu liikmeks saab juhatuse otsusel erakonna aseesimees Peeter Kreitzberg.

Eelmine sotside abilinnapea Jüri Pihl otsustas ametist taanduda pärast seda, kui erakond valis tema asemel uueks esimeheks Sven Mikseri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles