Tallinnas toimus mitu avariid

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul juhtus Tallinnas mitu liiklusõnnetust, mille põhjustasid «Anna teed» märki eiranud autojuhid. Kella 17 paiku Tallinna kesklinnas toimunud avarii tagajärjel toimetati kaks inimest haiglasse.

Põhja prefektuur sai täna kell 17.09 teate, et Tallinna kesklinnas Toompea tänaval juhtus liiklusõnnetus, kus põrkasid kokku sõiduautod Toyota ja BMW.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Marie Aava ütles kella 17.30 ajal Postimehele, et liiklusõnnetus juhtus Toompea ja Komandandi ristmikul ning avariigrupp on kohapeal.

Hiljem täpsustati Põhja prefektuurist, et Toompealt Kaarli kiriku suunas sõitnud Toyotale sõitis Komandandi tänavalt ette sõiduauto BMW.

BMW juht eiras «Anna teed» märki.

Liiklusõnnetuses sai viga kaks inimest, kes toimetati tervisekontrolliks haiglasse. Õnnetuse täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

Kokkupõrge Nõmme teel

Sarnane liiklusõnnetus juhtus täna õhtul kella 18 ajal ka Tallinnas Nõmme tee ja Räägu tänava ristmikul, kus põrkasid kokku sõiduautod Renault ja Subaru.

Nimelt liikus Renault mööda Räägu tänavat Nõmme suunas. Juht eiras «Anna teed» märki ning sõitis külje pealt sisse peateel liikunud Subarule, selgitas Põhja prefektuuri pressiesindaja Uku Tampere.

Kokkupõrkest paiskus Subaru vastu valgusfooriposti, mis kukkus vastassuunas sõitnud sõiduauto Seat peale. Avariis keegi vigastada ei saanud ning juhid said omavahel kokkuleppele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles