Lindakivi kultuurikeskus sai Katrin Siska asemel uue direktori

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindakivi kultuurikeskus.
Lindakivi kultuurikeskus. Foto: Tiina Kõrtsini/Õhtuleht

Tallinna linnavalitsus kinnitas tänasel istungil Lindakivi kultuurikeskuse direktoris Marko Lõhmuse, kes asub kultuurikeskuse senise direktori Katrin Siska ametikohale.

Kultuurikeskuse senine direktor Katrin Siska astus juulis Keskerakonnast välja ning ta ei soovinud enam jätkata ka Lindakivi kultuurikeskuse juhina. Tallinna linnavalitsus lõpetas Siskaga töölepingu 5. augustil.

Lasnamäe linnaosavalitsus kuulutas keskuse uue juhi leidmiskes välja avaliku personaliotsingu, tähtajaks laekus 21 taotlust. Kandideerimise eelduseks oli varasem kultuuritöö kogemus, erialane kõrgharidus ja kollektiivi juhtimise kogemus. Esitatud kandidaatide seast valis linnaosa valitsuse komisjon välja Marko Lõhmuse.

Marko Lõhmus lõpetas 1992. aastal Tallinna konservatooriumi koolimuusika erialal. Lõhmus on töötanud erinevatel ametikohtadel kultuuri- ja meelelahutusvaldkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles