Põhja-Tallinna korruptsiooniasjas kahtlustatavad pääsesid vabaks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkriminaalpolitsei korruptsioonikuritegude büroo töötajad otsisid täna läbi Põhja-Tallinna Valitsuse ruumid.
Keskkriminaalpolitsei korruptsioonikuritegude büroo töötajad otsisid täna läbi Põhja-Tallinna Valitsuse ruumid. Foto: Mihkel Maripuu

Põhja-Tallinna korruptsioonikaasuse raames kinni peetud kaks kahtlusalust olid reede pärastlõunaks vabadusse pääsenud.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja kinnitusel ei taotlenud prokurör kahe kahtlusaluse vahi alla võtmist. Pressiesindaja lisas, et kahtlusaluste ring pole laienenud.

Keskkriminaalpolitsei korruptsioonikuritegude büroo töötajad otsisid neljapäeval Põhja-Tallinna linnaosavalitsuse ruumid läbi Harju maakohtu määruse alusel kriminaalasjas, mille sisuks on Põhja-Tallinna valitsusele võimalike võltsarvete esitamine ning nende alusel väljamaksete tegemine linna vahenditest.

Praeguseks on ühele Põhja-Tallinna valitsuse ametnikule ning ühele ettevõtjale esitatud kahtlustus  dokumentide võltsimise ja võltsitud dokumentide kasutamise asjus. Keskkriminaalpolitsei kinnitusel on kahtlustuse saanud ametnik spetsialisti taseme töötaja.

Kriminaalasja kohtueelset menetlust viib läbi keskkriminaalpolitsei ja juhib Põhja ringkonnaprokuratuur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles