NUKU teatri 64. hooaja avasündmus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

NUKU 64. hooaeg on alanud ja me tahame seda koos teiega tähistada! Juba 5. septembrist toimuvad Auna teatrimajas etendused, nii et tulla saab juba siis. 6. septembril toimub aga lisaks etendustele ka mitmeid lisasündmuseid.


12:00-13.45 Maastikumäng, ühise algusega NUKU muuseumi juures (Nunne 8)

12:00 Esietendus "Gelsomiina tsirkus"

12:00 Etendus "Metsakülad"

13:00 Tsirkuse õpituba ja NUKU muuseumi õpitoad, õuemängud keksu ja pallikooliga

13:45 Hooaja avamine ja maastikumängu auhindade loosimine

14:00 Ansambli TRAFFIC kontsert

15:00 Etendus "Tsuhh, tsuhh, tsuhh"


Kõik tegevused, välja arvatud etendused, on tasuta ja toimuvad Auna teatrimajas ja selle ees. Maastikumänguga saab liituda igal hetkel ja igas punktis.
Etenduste piletid on saadaval NUKU kassas ja Piletilevis, vabade kohtade olemasolul ka kohapeal.


MAASTIKUMÄNG

Kõik huvilised on oodatud avastama Pelgulinna maastikumängu kaudu ning võtma osa töötubadest ja üllatustest Auna tänaval. Maastikumäng laotub üle Pelgulinna ja vanalinna alguse, kus tosinas punktis ootavad NUKU näitlejad ja töötajad koos eri masti ülesannetega. Mäng on jõukohane igas vanuses lastele, noortele ja täiskasvanutele.


Mäng toimub ajavahemikus kell 12-13.45. Ühiselt alustame mänguga ja selgitame reegleid kell 12 Nunne tänaval, NUKU muuseumis. Kes sinna tulla ei saa, võib mänguga liituda ükskõik, millises mängupunktis. Maastikumängu territoorium on linnulennult NUKU muuseumist Auna teatrimaja juurde, võttes enda alla vanalinna alguse, Balti jaama, loomelinnaku, Ristiku, Telliskivi, Heina tänavad ning väiksemad ühendavad tänavad sealkandis. Täpsema kaardi leiab siit lehelt alates 2. septembrist. Mängus osalenute vahel loositakse välja magusaid auhindu kell 13.45 Auna teatrimajas.


ESIETENDUS “GELSOMIINA TSIRKUS”

Kell 12 esietendub Auna teatrimajas klounaad elavate köögiriistadega ehk lavastus „Gelsomiina tsirkus“. Selles lavastuses, mis on mõeldud kõigile alates 7. eluaastast, mängib kõiki tegelasi Sandra Lange. Tegelasteks on aga saanud erinevad köögiriistad – kahvlid, lusikad, korgitserid, teesõelad… Pileteid etendustele saab NUKU kassast ning Piletilevist.


TRAFFICU KONTSERT

Meie hea sõber, ansambel TRAFFIC, annab kõigi rõõmuks tunniajase kontserdi Auna teatrimaja ees. Ansambli liikmed Silver ja Stig on mitmel korral NUKUga koostööd teinud - näiteks olnud meil osalised mitmetes lavastustes.


LAVASTUSED “METSAKÜLAD” JA “TSUHH, TSUHH, TSUHH”

Populaarsed Helle Laasi loodud väikelastelavastused “Metsakülad” ja “Tsuhh, tsuhh, tsuhh” etenduvad teatrimaja suures saalis kell 12 ja kell 15. Vaatama on oodatud lapsed vanuses 2-4 ja nende saatjad. Pileteid saab NUKU kassast ja Piletilevist.


ÕPITOAD KÕIGILE

6. septembril tuleb teatrimajja õpitubasid tegema NUKU muuseum. Erikülalisena ja “Gelsomiina tsirkuse” esietenduse puhul toimub ka üks tsirkuseteemaline õpituba Aita ja Vello Vaheri juhendamisel. Õpitoad on tasuta. Täpne ajakava selgub 1. septembriks.


MÄNGUALA

Teatri sees ja ees ootab kõiki lapsi mänguala – toimuvad keksuvõistlused, pallikool ja muud vahvad murumängud, mida viivad läbi NUKU töötajad.


NUKU LAIENDATUD KOHVIK

Hooaja avamise puhul tegutseb NUKU kohvik laiendatuna. Lisaks tavalisele pakutavale valmistavad nukukad ise maitsvaid küpsetisi ja toite, millest külalised osa saavad. Kohviku müügiletid asuvad teatrimaja 2. korrusel ja ilusa ilma korral ka maja ees, mänguala juures.


Lisainfo: www.nuku.ee/hooaeg64

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles