Lindakivi huviringide maja läbis uuenduskuuri

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasnamäe Lindakivi huviringide maja
Lasnamäe Lindakivi huviringide maja Foto: Lasnamäe LOV

Lindakivi kultuurikeskuse huviringide majas ja selle ümbruses lõppesid ulatuslikud remonttööd. 

Lasnamäe linnaosa vanema kohusetäitja Jaanus Riibe sõnul mängib Lindakivi huviringide maja tähtsat rolli linnaosa elanike kultuurielus, sest seal tegutseb peaaegu nelikümmend huviringi. «Nõudlus erinevate huviringide vastu on linnaosas kõrgel tasemel ja seega peame tagama külastajatele kaasaaegsed tingimused,» ütles Riibe.

«Remonttööde käigus vahetati Lindakivi huviringide majas täielikult I korruse kolme proovisaali juhtmestik, valgustid ja pistikud, samuti tehti vajalikud elektriremonditööd II korruse filmiklubi ruumides. Päästeameti nõudel ehitati välja kogu maja keldrikorruse valgustite süsteem. Lisaks teostati maja ees oleva sissesõidutee parandustöid ning paigaldati uus teekate.»

Huviringide Maja, aadressiga Kalevipoja tn 10 on hoone alaliselt tegutsevate kollektiivide harjutus- ja seltsitegevuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles