Vabaduse väljakul toimuv kontsert astub välja sõbraliku Eesti eest

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabadussammas Vabaduse väljakul
Vabadussammas Vabaduse väljakul Foto: Tiina Kõrstini / Õhtuleht

Tallinnas algab 6. septembril kell 16 Vabaduse väljakul tasuta kontsert «Sõbralik Eesti» koos rahvusköökide piknikuga. Sündmus toetab laiemat algatust muuta nähtavaks tolerantne ja avatud osa eestlastest, kirjutab Etnoweb.

Kontserdil astuvad üles Birgit, Bombillaz, Getter, Jüri Pootsman, Lenna, Mari Kalkun, Marten Kuningas, Rolf, Siiri Sisask, Sofia Rubina ja Jason Hunter, Wilhelm, Würffel.

Muusika vahele jagavad tuntud inimesed oma mõtteid sõbralikust Eestist. Lisaks kontserdile saab Harjumäel pidada piknikku – esindatud on erinevad rahvusköögid.

Sõbralik Eesti on uus liikumine, mille eesmärk on suurendada eestlaste avatust, sõltumata rahvusest, religioonist või seksuaalsest sättumusest.

Аntud uudis jõuab teieni projekti «LÕVI – lõimumisvaldkonna kommunikatsiooni​koostöövõrgustiku arendamine ja uudiste vahendamine» raames. Lõimumisvaldkonna info koostamise ning edastamise projekti «LÕVI» toetab Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutus Meie Inimesed (MISA).

Foto: MISA
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles