Kass põhjustas kesklinna korteris põlengu

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kass
Kass Foto: Toomas Erapart

Tallinnas Köleri tänaval oli tulekahju, mis sai alguse sellest, et kass lõhkus seinalambi.

Eile öösel kell 2.29 teatati Häirekeskusele põlengust kesklinnas Köleri tänaval. Nimelt oli kass läinud elumaja ühes korteris vastu seinalampi, see oli purunenud ning omakorda süüdanud kardina.

Päästjate saabudes olid elanikud põlengu juba kustutanud, koht vaadati üle, midagi ohtlikku enam ei leitud. Samuti taastati elamises elektrilühise tõttu kadunud vool.

«Tasub mõelda, kas neljajalgne lemmik saab tuleohutuse seisukohast kodus midagi ohtlikku korda saata. Näiteks põlevaid küünlaid ei tohiks üldse kassi või koeraga üksinda ühte tuppa jätta, mänguhimuline loom võib need ümber ajada ja tuleõnnetus ongi käes,» ütles Põhja päästekeskuse pressiesindaja Indrek Hirs. «Samuti on soovitav panna kodus lambid sellisesse kohta ja kinnitada piisavalt tugevalt, et loom neid kergesti lõhkuda või ümber ajada ei saaks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles