Meat & Wine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meat & Wine
Meat & Wine Foto: Kultuurikava.ee

Restoran Meat & Wine on tuntud oma steikide poolest, mida valmistatakse Hispaania ahjus Josper, mis ühendab endas lahtise tule ja kinnise, nn vene tüüpi ahju eeliseid. Kütame seda ahju ainult puhta puusöega. Tänu kuumusele (temperatuur on umbes 300 °C) kattub ahju pandud liha või kala silmapilkselt krõbeda koorikuga, mis takistab niiskuse aurustamist ja tagab nii valmimise omas mahlas. Roog tuleb väga õrn ja mahlane! Oma lemmikud leiab valikust ka kala- ja mereannisõber. Meat & Wine pakub parimat kvaliteeti ja sõbralikke hindu! Olete alati oodatud külalislahkes steikhausis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles