Viimsi veepargis uppumisest pääsenu abikaasa: mu naine ei osanud ujuda

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei Viimsi uue veekeskuse ees  pärast raske õnnetuse juhtumist laupäeva õhtul. Foto on tehtud kella 20.40 ajal.
Politsei Viimsi uue veekeskuse ees pärast raske õnnetuse juhtumist laupäeva õhtul. Foto on tehtud kella 20.40 ajal. Foto: Erakogu

Üleeile Viimsis basseini põhjast välja toodud kannatanu abikaasa kinnitas, et ta naine ei osanud ujuda, kuid muid terviseprobleeme tal polnud. Samuti on tema sõnul välistatud, et naine oleks torus liu käigus pea ära löönud, sest hematoomi arstid ei tuvastanud.

42-aastase kannatanu abikaasa Igor lükkas err.ee venekeelsele portaalile antud kommentaaris ümber versiooni, nagu võinuks ta naist tabada mõni terviserike, vahendas ERR Uudised.

«Jutt, nagu võinuks mu naisel hakata juba laskumise ajal torus paha, pole leidnud tõestust. Ta tundis ennast hästi ja lustis rõõmuga teistel atraktsioonidel. Teist versiooni, nagu võinuks ta pea laskumise ajal ära lüüa, arstid ei kinnitanud,» selgitas abikaasa rus.err.ee uudisteportaalile.

Üleeile õhtul enne kella 20 juhtus Viimsis Atlantis H2O Aquapargis raske õnnetus, kus liugtoru alt basseinist leiti vee alt 42-aastane naine. Ta elustati kohapeal ja toimetati väga raskes seisundis haiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles