Viimsi veekeskuse basseinist leitud naine on siiani väga raskes seisus

Jonatan Karjus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei Viimsi uue veekeskuse ees  pärast raske õnnetuse juhtumist laupäeva õhtul. Foto on tehtud kella 20.40 ajal.
Politsei Viimsi uue veekeskuse ees pärast raske õnnetuse juhtumist laupäeva õhtul. Foto on tehtud kella 20.40 ajal. Foto: Erakogu

Laupäeva õhtul Viimsi veekeskuses veest leitud teadvuseta naine on endiselt üliraskes seisundis.

Põhja-Eesti regionaalhaigla turundus- ja kommunikatsiooniteenistuse juhataja Hede Kerstin Luige sõnul on laupäeva õhtul Viimsi veekeskusest haiglasse viidud 42-aastane naine endiselt üliraskes seisundis.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Uku Tampere sõnul juhtus õnnetus laupäeval enne kella 20, kui üks basseini kasutajatest märkas, et vee all on naine. Naist elustati kohapeal ja anti üle kiirabile, kes toimetas ta haiglasse väga raskes seisundis.

Politsei teatel on osa eile Viimsi veekeskuses juhtunud õnnetuse kohta antud ütlustest vasturääkivad, juhtunu asjaolude väljaselgitamisel kontrollitakse erinevaid versioone.

Veekeskuse juht Andres Tiik on öelnud Postimehele, et naine oli vee all poolteist minutit kuni minut ja 50 sekundit.

«Veekeskustes juhtub traagilisi õnnetusi harva, enim esineb põrutusi,» ütles Tallinna Kiirabi vanemarst Riina Räni.

Ka PERHi erakorralise meditsiini ülemarst - osakonnajuhataja Kristiina Põld ütles, et veekeskustes ja basseinides toimunud õnnetuste tagajärjel tekkinud kehavigastustega pöördumised regionaalhaiglasse on väga harvad. Enamasti on põhjuseks libisemise tagajärjel saadud kergemad kehavigastused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles