Ütlused Viimsi veekeskuse juhtumi asjus lähevad lahku

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei Viimsi uue veekeskuse ees  pärast raske õnnetuse juhtumist laupäeva õhtul. Foto on tehtud kella 20.40 ajal.
Politsei Viimsi uue veekeskuse ees pärast raske õnnetuse juhtumist laupäeva õhtul. Foto on tehtud kella 20.40 ajal. Foto: Erakogu

Politsei teatel on osa eile Viimsi veekeskuses juhtunud õnnetuse kohta antud ütlustest vasturääkivad, juhtunu asjaolude väljaselgitamisel kontrollitakse erinevaid versioone.

Põhja prefektuuri operatiivjuht Valter Pärn lausus «Aktuaalsele kaamerale», et ütlused on erinevad selles, kas veekeskuse töötajad, kelle ülesanne on tagada külaliste turvalisust, reageerisid kohe või hilinemisega, vahendas ERR Uudised.

«Siin need ütlused lähevad lahku ja seda peame nüüd kontrollima ja saama selle pildi kokku, mis seal juhtus ja mis peale seda juhtus,» ütles politseiametnik.

Veekeskuse juht Andres Tiik mainis, et turvasalvestustele tuginedes saab öelda, et naine oli vee all poolteist minutit kuni minut ja 50 sekundit.

Politsei kontrollib praegu versioone, mis võis olla õnnetuse põhjuseks, ja samuti uuritakse haiglas põhjalikumalt veekeskuses kannatada saanud naise tervislikku seisundit.

Eile õhtul enne kella 20 juhtus Viimsis Atlantis H2O Aquapargis raske õnnetus, kus liugtoru alt basseinist leiti vee alt 42-aastane naine. Ta elustati kohapeal ja toimetati väga raskes seisundis haiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles