Järgmisel nädalal esineb Tallinnas ja Maardus soojuskatkestusi

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soojustrassi rekonstrueerimise ja surveproovide tõttu on Maardu linnas ja Tallinnas mitmeid soojuskatkestusi.
Soojustrassi rekonstrueerimise ja surveproovide tõttu on Maardu linnas ja Tallinnas mitmeid soojuskatkestusi. Foto: Tallinna Küte

Eesootaval nädalal esineb soojustrassi rekonstrueerimise ja surveproovide tõttu Maardu linnas ning Tallinnas Mustamäel ja Lasnamäel soojuskatkestusi.

Esmaspäevast kuni neljapäevani on sooja vee tarbimine häiritud terves Maardu linnas ning soe vesi puudub soojustorustiku ehituse ja surveproovide tõttu. Soojustrassi rekonstrueerimise tõttu on teisipäeva hommikuni kestev soojuskatkestus Mustamäel Sõpruse puiesteel ning Tammsaare ja Vilde teel.

Teisipäevast kolmapäevani ehitatakse soojustorustikku Retke ja Tammsaare teel ning Sõpruse puiesteel. Kolmapäeval on sisendsiibrite vahetuse tõttu soojusvarustus häiritud Ehitajate teel.

Samuti puudub esmaspäevast kolmapäevani soe vesi Lasnamäel Pikri, Punase ja Vilisuu tänava hoonetes. Esmaspäevast reedeni kestab soojustorustiku ehitus ka vanalinnas Aida, Gümnaasiumi, Kooli, Laia, Nunne, Pika ja Suur-Kloostri tänavas.

Plaanilisest katkestusest on teavitatud Tallinna Kütte kliente kuu aega enne katkestust ning kolm päev enne katkestust nii korteriühistuid kui ka hoonete haldajaid e-kirja ja SMSi teel.

Soojusvarustuse katkestuste täpsemaid aadresse saab vaadata Tallinna Kütte teavituslehelt http://www.soojus.ee/soojuskatkestused/ või küsida Tallinna linna infotelefonilt 1345.

Käesoleva aasta suvel vahetatakse Tallinnas kokku 10,3 km torustikke ning Tallinna Küte investeerib selleks 16,5 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles