Paldiski maantee on jälle liiklusele avatud

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paldiski maantee lõik Harku ja Hüüru vahel on jälle liiklusele avatud, kuid teeremont pole veel lõppenud ja tipptundidel võib seal esineda seisakuid.
mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES
Paldiski maantee lõik Harku ja Hüüru vahel on jälle liiklusele avatud, kuid teeremont pole veel lõppenud ja tipptundidel võib seal esineda seisakuid. mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES Foto: Mihkel Maripuu

Tänasest on liikluseks jälle avatud Paldiski maantee Harku-Hüüru lõik.


Maanteeameti pressiesindaja Allan Kasesalu sõnul on seal paigaldatud teekatte alumine kiht sõiduradade ulatuses nii, et läbiva liikluse sai peale lasta. «Alumisest kihist on asfalteerida laiendused, samal ajal peaks paralleelselt algama liiklussaarte ja pealmise kihi ehitus. Paigaldatud on ka valgustusmastide ja fooride postide alused,» ütles Kasesalu.

Ta soovitas kuni asfalteerimistööde lõppemiseni sõidukijuhtide tipptundidel kaaluda teisi marsruute või varuda veidi aega võimalikeks seisakuteks. Asfalteerimistöid tehakse Paldiski maanteel veel vähemalt nädal aega. Lepingu järgi peaks remonditav maanteelõik olema valmis 15. novembriks ja kui ilmastikutingimused väga hulluks ei lähe, siis peaks see tähtaeg tee-ehitajale ka jõukohane olema.

Teede REV 2 remondib maanteeameti tellimusel ligi viie kilomeetri pikkust Paldiski maantee lõiku linna piirist kuni Hüüruni. Kogu maantee saab uue katte, samuti rajatakse sinna kaks fooriristmikku.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles