Juhus aitas R. E. M.-i kontserdilt lahkujad linna poole

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits.

Juhuslikult ette sõitnud tühjad trollid aitasid enam kui sada Tallinnas Rocca al Mare suurhallis USA menubändi R. E. M.-i kontserdil käinut linna poole.


Mitmed kontserdi järel eile kella 22.50 ajal Haabersti peatuses trolli oodanud inimesed vaatasid üllatunult, kui peatusse sõitis kaks tühja trolli ja viisid neid linna poole.

Esimene troll oli lühem ja sellel oli numbri asemel silt «Tehniline rike», teine sõitis tabloo andmetel 6. liini.

Mõlemad trollid võtsid nn Hipodroomi ristmikul aga suuna vasakule ja lasid inimesed välja enne Lille peatust, et keerata seejärel trolliparki. Selleks hetkeks oli mõlemal trollil plafoonil kirjas, et sõidavad depoosse.

Lille peatusest viivad nii kesklinna kui teistesse suundadesse bussid kuuel ja trollid kolmel liinil, lisaks maakonnaliinid.

Tallinna trammi- ja trollibussikoondise trolliliikluse osakonna juhataja Aleksander Kapponeni sõnul oli tegu juhusega, sest ei kontserdi korraldajad, linn ega koondis ei olnud täiendavaid trolle kontserdi lõpule mõeldes liinile saata lasknud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles